Enrumvej 3, 2942 Skodsborg

Idyllisk og charmerende hus på fantastisk beliggenhed i Vedbæk

Velkommen til dette fantastiske charmerende hus, som har været igennem en gennemgribende renovering i 2019. Der er stort set lavet alt med nyt køkken, badeværelser, vinduer, naturskifertag og meget andet.

Huset er beliggende på én af områdets bedste adresser på en rolig og smuk vej på hjørnet af Rolighedsvej og Enrumvej. Her har man 2 minutters gang til Skodborg Strandvej, samt Vedbæk havn, og skov indenfor gåafstand. En idyllisk sandstrand til Øresund er ligeledes tilgængelig indenfor en gåtur på 250 m. 

Huset består af 135m2, 19 m2 tør og opvarmet kælder med adgang udefra samt en overdækket carport og lukket garage/skur i forlængelse af hinanden.

Huset består af en entré med adgang til gæstebadeværelse, en stor stue mod syd i forlængelse med det smukke køkken med en stor karnap til spisebord, der giver et fantastisk lysindfald hele året. Her er der endvidere udgang til terrassen. Fra stuen er der en smuk og flot trappe op til husets 1 sal, som består af to gode værelser, hvoraf der er udgang til en stor terrasse fra det ene værelse, samt husets andet badeværelse.

Huset har en fantastisk og stor sydvendt terrasse med direkte udgang fra køkkenet og stuen med hyggelige træer, buske mv, hvor der er trukket lys ud, som lyser terrassen op. Dette giver et smukt og hyggeligt miljø både i de sene aftentimer og i den mørke vintertid.

Book en fremvisning allerede i dag hos EjendomsmæglerKompagniet på 3141 4353 eller på

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.