JYLLANDSVEJ, FREDERIKSBERG


"Vi havde til salg hos en anden mægler, hvorefter Thomas Munch fra EjendomsmæglerKompagniet overtog salget, hvor vi oplevende ihærdighed og proaktivitet som gjorde at vi fik solgt vores hus 2 mdr efter. Thomas har ageret realistisk og professionelt fra starten, samt Thomas altid var tilgængelig.  Vi kan varmt anbefale EjendomsmæglerKompagniet til andre, hvis de skal vælge en dygtig ejendomsmægler".
Marc – Jyllandsvej

VESTBANEVEJ, VALBY


”Mit forløb med EjendomsmæglerKompagniet var meget kort, da Thomas solgte min lejlighed indenfor kort tid og tilmed over udbudsprisen :-) Forløbet var meget positivt og jeg oplevede EMK og Thomas, som let tilgængelig, kompetent og ikke mindst meget proaktiv samarbejdspartner”
Jens - Vestbanevej

LØNGANGSTRÆDE, KØBENHAVN K

"Thomas hjalp med vores salg af lejlighed i København. Fra første dag var det tydeligt, at sagen fik stor opmærksomhed og energi fra både Thomas og Nicolai.   Vi er sikre på, at EMGs store tilgængelighed og dedikation til forhandlinger betød, at vi fik den bedst mulige pris"
Frederik og Anne Kathrine – Løngangsstræde

AHORNVEJ, DRAGØR

"Vi valgte Thomas Munch fra EjendomsmæglerKompagniet efter hans første besøg blandt 4 mæglere. Vi var ikke i tvivl. Thomas har præsteret fra dag 1 af med en aggrevsiv strategi og markedsføring, som de andre ikke kunne tilbyde. Det resulterede i et salg på 4 dage med flere bud og over prisen.  VI vil anbefale alle på vores vej til EjendomsmæglerKompagniet. Det er uden tvivl den bedste ejendomsmægler vi har været i kontakt med af mange".
Søren – Ahornvej

LYNGBYVEJ, ØSTERBRO

"Først og fremmest tak Thomas og EjendomsmæglerKompagniet for hjælp i forhold til salg af vores bolig på Lyngbyvej. Processen af vores salg har været nem og overskuelig. Alt har forgået i vores tempo og med god kommunikation. Yderst tilfreds, endnu engang tak" 
Sofie og Mikkel – Lyngbyvej

PETER BANGS VEJ, FREDERIKSBERG

"Fantastisk energi fra medejer Thomas Munch, som stod for vores salg. Rådgav og prissatte den helt rigtigt til et solidt og effektivt salg i et meget vekslende marked. EjendomsmæglerKompagniet er et nyt firma, men mæglerne er erfarne og i toppen af ejendomsmæglere vi har haft kontakt med".  
Mikkel – Peter Bangs Vej

KASTRUPVEJ, AMAGER

"EjendomsmæglerKompagniet overtog sagen fra anden mægler og solgt lejligheden på en uge til over prisen. Vi har været meget glade for kommunikationen og generelt med ejendomsmægler Thomas, og hans meget proaktive tilgang til salgsarbejdet"
Anders – Kastrupvej

ELLESLETTEN, VEDVÆK

"Vi har været meget tilfredse med EjendomsmæglerKompagniet, deres rådgivning, tilgængelighed og hele deres tilgang til vores hussalg. Under salgsprocessen følte vi, en stor opmærksomhed og vores indtryk var at de gjorde alt, hvad de kunne for at sikre, en god, professionel og konstruktiv dialog mellem de potentielle købere og os som sælger.  Vi vil derfor gerne anbefale EjendomsmæglerKompagniet til alle, der leder efter en dygtig ejendomsmægler. De er meget professionelle, hjælpsomme og kompetente. Jeg er sikker på, at de vil gøre alt, hvad de kan for at sikre, at du får den bedste mulige oplevelse, når du skal sælge dit hus".
Allan & Josephine – Ellesletten

P.D. LØVS ALLÉ, NØRREBRO

"Rigtig god service og vil til en hver tid anbefale EjendomsmæglerKompagniet til andre".
Natalie – P.D. Løves allé

STRANDBOULEVARDEN, ØSTERBRO

"Særdeles kompetent og effektiv oplevelse ved benyttelsen af EjendomsmæglerKompagniet som mægler i forbindelse med salget af vores lejlighed.   Vil klart anbefale dem til venner, familie og bekendte i fremtiden"! 
Kasper – Strandboulevarden

NIELS HEMMINGSENS GADE, KØBENHAVN K

"Det var virkelig en game-changer for os da vi skiftede til EjendomsmæglerKompagniet! Vi fik betydeligt flere kvalificeret fremvisninger end hos den tidligere mægler. Herudover var Nicolai dygtig til at holde hos informeret omkring forløbet og hvad vi kunne forvente"
Daniel – Niels Hemmingsens gade

HOLLÆNDERDYBET, AMAGER

"Jeg har fået af vide fra bekendte, at hvis jeg en dag skal sælge en bolig, skulle jeg have fat i Nicolai Madsen /Ejendomsmægler kompagniet.    Beslutningen om at sælge vores lejlighed gik stærkt. Vi tænkte, at vores lejlighed hurtigt ville blive solgt, hvorfor vi blot havde én snak med en tilfældig ejendomsmægler i området.  Det viste sig hurtigt, at valg af ejendomsmægler svarer til valg af advokat (eller læge). Man vil gerne have den bedste.  Vi valgte at skifte vores mægler ud, og vi kontaktede straks EjendomsmæglerKompagniet. Kort tid efter var den solgt til en god pris!     De rammer, vi ønskede for salg af vores bolig - det var også de rammer, som EjendomsmæglerKompagniet opererede inden for. Vi følte, at der blev draget omsorg for vores behov hele vejen igennem.  EjendomsmæglerKompagniet er mere end blot en tilfældig ejendomsmægler".
Adam - Hollænderdybet

STOKHUSGADE, KØBENHAVN K

"Vi har været top tilfredse med Nicolai og Thomas. Det er et par friske fyre med talegaverne i orden, med en fed tilgang til salget. De er innovative og løsningsorienteret og så holder de hvad de lover. 10/10 hele vejen. KÆMPE tak for hjælpen"
Valentina og Anthon – Stokhusgade

BOHLENDACHVEJ, KØBENHAVN K

"Fed energi og kæmpe service. Altid tilgængelige og meget professionelle. Kan klart anbefale EjendomsmæglerKompagniet". 
Christopher – Bohlendachsvej

PUGGAARDSGADE, VESTERBRO

"Nicolai solgte vores lejlighed på 8 dage til en absolut drømmepris. Han overgik alle andre mæglere. Min kæreste og jeg har brugt EMK til salg af lejlighed to gange, og vi har begge været helt vildt begejstrede for samarbejdet. Den første lejlighed på Islands Brygge blev solgt på to dage til den højeste m2-pris i ejendommen nogensinde.   Da vi skulle sælge vores seneste lejlighed på Vesterbro, havde vi brug for et hurtigt salg, da vi stod og skulle købe en anden lejlighed. Vi var ikke i tvivl om, at Nicolai fra EMK ville være den rette til opgaven. Lejligheden blev solgt på otte dage, hvilket gjorde, at vi endte med at kunne købe vores drømme lejlighed. Selvom det ikke var en del af aftalen, var EMK ovenikøbet super behjælpelige med råd og vejledning ift. Køb af den nye lejlighed, hvilket er noget vi ikke har oplevet hos andre. Alt administration mht. salget gik helt upåklageligt, og deres dygtige team gjorde, at en proces, som normalt kan være ret langhåret, faldt på plads nemt og smertefrit.    En klar anbefaling herfra!"
Emilie og Nicolai – Puggaardsgade

HOLSTEINSGADE, ØSTERBRO

"Jeg vil give EjendomsmæglerKompagniet de bedste og varmeste anbefalinger! Nicolai Madsen er en dygtig ejendomsmægler, og har hele tiden holdt mig underrettet og været professionel på alle måder og har forklaret og orienteret mig under hele forløbet".
 
Sebastian – Holsteinsgade

THORVALDSENSVEJ, FREDERIKSBERG

"EjendomsmæglerKompagniet solgte vores lejlighed på 3 uger, efter 6 måneders forgæves salg med anden mægler. Nicolai er en fantastisk mægler - altid tilgængelig, eksekverer og løsningsorienteret! Jeg vil klart anbefale EjendomsmæglerKompagniet til andre".
Caroline - Thorvaldsensvej

H.C. ØRSTEDSVEJ, FREDERIKSBERG

"Alt omkring vores salg via emk var 100%. Vi kunne høre at de har gjørt deres lektier omkring byggningen, strategi mod at sælge og vi fik altid oplysinger om status når vi var i gang. De var mega personlige, tålmodig og gode mod os når vi var med spørgsmål omkring forskellige ting” 
Idunn - H.C. Ørstedsvej

REBILDVEJ

Vi kom i kontakt med Ejendomsmæglerkompagniet da de havde en bolig til salg, som vi var meget interesserede i. Thomas Munch talte rent ud af posen, han holder sine løfter, og var tilgængelig gennem hele processen.
Vi følte os trygge ved Ejendomsmæglerkompagniet, så vi besluttede også at lade dem stå for salget af vores egen bolig. Thomas Munch gav os en estimeret salgspris, og sagde at han regnede med at kunne sælge boligen på en måneds tid. 35 dage efter boligen kom online stod vi med en underskrevet aftale, til den lovede pris. Ligesom ved vores køb var Thomas meget transparent omkring processen og omkostninger, let at få fat på, og overholdt aftaler. Jeg vil derfor ikke tøve med at give Ejendomsmæglerkompagniet mine varmeste anbefalinger.
mvh. Morten Dall