EJENDOMSMÆGLERKOMPAGNIET l Københvan og omegn
EJENDOMSMÆGLERKOMPAGNIET i København og omegn

Om os

Vi vil gøre et boligsalg simpelt. Vi vil sikre os, at du føler dig tryg gennem hele salgsprocessen. Det gør vi blandet andet ved klar og direkte kommunikation og med konkret feedback og anbefalinger.
Vi ved, at de fleste ikke ønsker at være direkte involveret i deres boligsalg, men alligevel ønsker at være grundigt orienteret. Vi vil derfor sørge for at holde dig i hånden hele vejen ved at udføre alt arbejdet, men samtidig holde dig opdateret om alt omkring dit boligsalg, så du er orienteret om, hvordan vi kommer i mål med den bedste salgspris.
Hos os er vores mærkesager tilgængelighed, gennemsigtighed og ikke mindst at skabe de bedste forudsætninger for at opnå den bedst mulige salgsproces, som naturligvis skal resultere i den bedste salgspris. 
Kort sagt: vi vil gøre et boligsalg simpelt og smertefrit med kvalitet og ordentlighed fra start til slut. Dette skaber det bedste resultat og ikke mindst tryghed for dig.
EJENDOMSMÆGLERKOMPAGNIET l Københvan og omegn
EJENDOMSMÆGLERKOMPAGNIET l København og omegn Nicolai Madsen

Om Nicolai Madsen

Nicolai er født på Amager og har haft sin opvækst på Amager, Christianshavn og København K. Nicolai bor til dagligt i København med hans datter Lily og hans kommende kone. Som din repræsentant på salget, får du med Nicolai en person der er utrolig dedikeret og målrettet for at skabe det absolut bedste salg for dig. Nicolai har tidligere spillet fodbold, hvor han har oparbejdet en vindermentalitet udover det sædvanlige. Det har han i den grad taget med sig ind i branchen, hvilket har resulteret i at han i en af de største kæder, har været kåret som Danmarks meste sælgende flere gange. Derudover møder du altid Nicolai med et smil på læben, og en energi der ikke er til at tage fejl af. Han vil i sit job sørger for at skabe det bedst mulige salg for dig som kunde og vil i hele processen være tilgængelig og konkret.

Om Thomas Munch

Thomas Munch er født og opvokset på Bornholm. Thomas bor i indre København sammen med hans hustru Stephanie og søn Gabriel. Thomas startede i ejendomsmæglerbranchen i 2010, hvor han åbnende sin første forretning i 2014 og efterfølgende har han været indehaver og ejer af 4 forretninger i København i en større landsdækkende kæde. Dette havde han stor succes med, da han og hans team var klart markedsledende i flere år i træk i flere af områderne.

Medarbejdere

Maria Høgedal Jakobsen

Amalie Amorøe

Ejendomsmælger MDE

EJENDOMSMÆGLERKOMPAGNIET l Københvan og omegn