Grundtvigsvej 29A, st. tv., 1864 Frederiksberg C

209 ETAGE M2 - PRIVAT GÅRDHAVE OG P-PLADS

Velkommen til denne helt unikke og sjældent udbudte bolig på hjørnet af Rathsacksvej og Grundtvigsvej på Frederiksberg C!

Ejendommen er blevet totalombygget i 2019/20, hvor alt er nyt. Dvs der er ingen fremtidige vedligeholdelse omkostninger på ejendomme de næste mange år.

Fra man træder ind i boligen er man ikke i tvivl om, at der er kræset om detaljerne og materialerne. I grundplan med højt til loftet er der lagt sildebensparket i egetræ, lækkert køkken fra Invita med hårde hvidevarer fra Gaggenau og Miele, samt Quooker. På badeværelset har man valgt nogle helt særlige italienske fliser fra Mutina, der går igen på badeværelset i kælderen.

I grundplan er der to gode værelse, stort badeværelse, entré, stue og et dejligt køkken/alrum mod Rathsacksvej, hvor der er egen og privat udgang til en stor gårdhave mod syd/vest.

Kælderen er i top med italiensk flisegulv og en højde på 2,60 meter. Store gode vinduer, der gør denne kælder usædvanlig anvendelig. Her er der mulighed for at lave to gode lukkede disponible rum, med yderligere stort fælles hobbyrum. Endvidere er der et stort og lækkert bryggers og ekstra badeværelse.

Hele boligen har vandbåren gulvvarme!

Til boligen er der et tilhørende depotrum, der er i kælderen samt privat p-plads i gården.


En sublim bolig med en fantastisk beliggenhed, som er klar til at flytte direkte ind i!

Vi glæder os til at fremvise boligen!

Book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.