Nygårdsvej 10, 4. 36., 2100 København Ø

Stilren og hyggelig penthouse med elevator og p-plads

Velkommen til Østerbro eller nærmere betegnet Nygårdsvej 10! En sjældent udbudt og stilren lejlighed med masser af muligheder.

Lejligheden er unik på sin helt egen måde, hvor man har moderniseret lejligheden til en ekstrem hyggelig og New Yorker agtig lejlighed med et stort åbent rum, med synlige bjælker. Lejligheden frestår i god og indflytningsklar stand og har et forholdsmæssigt stort badeværelse med vindue.

Lejligheden har også den enestående mulighed, at man med god vilje kan få lavet det til en 3 værelses ved at bruge den nuværende stue til værelse, så man har 2 soveværelser og opholdsrum.

Lejligheden er beliggende øverst oppe og som den sidste lejlighed på "gangen" - dvs. man er ugeneret fra andre beboere og har samtidig mulighed for at nyde aftensolen.

Beliggenheden fejler på ingen måde noget. Der er kort afstand til indre by, samt du har Østerbrogade som din nabo med hundredvis af forretninger, caféer mv. Derudover har du fitness (SATS) som din genbo, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at komme afsted.

Til ejerforeningen er der nogle tilhørende p-pladser, som man har brugsret til, så man slipper for at bruge tid på at lede efter parkering på gaden. Ligeledes skal det også nævnes at der er elevator, depot og vaskeri i ejendommen.


Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 3141 4353

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.