Kaalundsgade 4, 2. th., 1664 København V

Klassisk 4 værelses med stor sydvendt altan!

Velkommen til en af Vesterbros bedste adresser - nemlig Kaalundsgade. Her ligger du tilbagetrukket fra Vesterbrogade, men samtidig et stenkast fra Frederiksberg allé og Værnedamsvej. Du har en beliggenhed hvor du får lidt fra begge verdener fra Vesterbro og Frederiksberg C - bedre kan det ikke blive.

Ejendommen er fra vores alle sammens favoritperiode. Ejendommen er opført i 1885, hvor man allerede i trappeopgangen får en lille forsmag på hvad lejlighederne tilbyder med flotte dekorerede repos på hver etage og den flotte trappe.

Lejligheden er den klassiske københavner lejligheder, som vi kender det og vil have det. Højt til loftet, flotte stuklofter, originale plankegulve, fyldningsdøre og meget mere. Lejligheden har den klassiske fordelingsentre med adgang til køkken - hvor der her er udgang til en usædvanlig stor og solrig altan mod syd. Stor badeværelse med separat brus. En mindre - men godt og funktionelt værelse til børneværelse eller kontor, stort og rummeligt soveværelse og sidst men ikke mindst to stuer-en suit, som bare skal opleves og ses.

Ejerforeningen er god og sund og består af 12 lejligheder.


Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 3141 4353

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.