Jyllandsvej 31, 2000 Frederiksberg

275 KVM NYMODERNE ARKITEKTONISK DOBBELTHUS I DEN HVIDE BY!

275 KVM NYMODERNE ARKITEKTONISK DOBBELTHUS I DEN HVIDE BY!

Velkommen til Jyllandsvej 31. Et moderne nybygget dobbelthus, der netop er blevet kåret til Danmarks 7. bedste byggeri i 2022 - og det er der en årsag til - læs mere her:

Huset på Jyllandsvej 29 og 31 er nabo til Den Grønne Sti. Det er et dobbelthus, delt vertikalt, det er spritnyt og en nyfortolkning af et moderne dobbelthus i Den Hvide By. Jyllandsvej 31 er på i alt 275 boligmeter fordelt på 3 etager inkl. hemse. Huset er et lavenergihus med bedste energimærke A 2020, fjernvarme, genvækstanlæg i hele huset, gulvvarme, her er eksklusive egetræsvinduer fra Krone, smukke pladetegl fra Komproment, snedkergarderober i egetræ, køkken og badeværelsemøbler fra Køkkensnedkeren, Vola armaturer og sildebenstrægulv på alle 3 etager og vi kunne blive ved. Alle materialer er valgt fra øverste hylde, og det giver slet ikke mening at fortsætte listen af leverandører og valget af materialer her, for den er lang som en brochure, som udleveres ved besigtigelse. Som man nok kan fornemme er der kræset hvor hver eneste lille detalje, alt selv den kræsne type vil blive mundlam!

Den her del af Jyllandsvej er lukket for trafik fra Kronprinsensvej, her meget stille og roligt, helt ideelt for en familie med børn. Fra huset er der mindre end 50 meter til integreret daginstitution, og det vrimler med gode skoler og tilbud til børn i nærområdet. Frederiksberg have er bare blot 500 meter væk.

Frederiksberg har beundringsværdige ejendomme, parker, slot, slotskirke, restauranter, caféer, museer, teatre, kirker, alléer, smukke tennisbaner og trendy butikker. Det har København måske også, nuvel, men slet, slet ikke som på Frederiksberg. Og det hele ligger lige om hjørnet. Selv om Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kant med sin egen kultur og et meget højere postnummer. Stik lige den, København.

Book en fremvisning allerede idag hos EjendomsmæglerKompagniet på 3141 4353 eller tm@emk.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.