Vigerslevvej 326, st. th., 2500 Valby

61 veludnyttede kvm ud til Vigerslevparken!

Velkommen! En høj stuelejlighed der er tilbagetrukket fra Vigerslevvej og vender ud mod Vigerslevparken, som indenfor en overskuelig fremtid vil blive omdannet til en moderne park med en gennemgående Å.
Til området bliver der indenfor kort tid metroforbindelse fra Ny Ellebjerg, derudover er cykelafstand til indre københavn, valby langgade, spinderiet og ikke mindst Valbyparken, som danner rammerne til blandt andet Grøn Koncert!
Vigerslevvej 326 består af en meget stor og veldrevet ejerforeningen med 106 lejligheder med hyggelige grønne arealer med grillhygge, fællesvaskeri, cykelparkering og meget mere. Foreningen er snart færdig med at få lavet nyt tag og nye vinduer, hvor der vil blive optaget fælleslån for hver enkelt lejlighed. Derudover har foreningen for år tilbage fået lavet faldstammer. Alt i alt en forening god og velholdt forening.
Lejligheden består af en entre med adgang til et flot og funktionelt køkken med blandt andet vaske - og opvaskemaskine. Lejligheden badeværelse er udnyttet til perfektion, kontra mange andre i foreningen. Her har man byttet rundt på brus og toilet, så man har lavet en separat bruseniche. Derudover er der et stort soveværelse med skabsplads, en stor stue med udsigt til Vigerslevparken - og hvor ligeledes er en sydvendt altan.
Man kan nemt opsætte en væg i den store stue, hvis man ønsker et ekstra værelse, og derved få en 3 værelses lejlighed.
Lejligheden er en af de bedst beliggende i foreningen, da den ligger væk fra vejen og ud til Vigerslevparken.
Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.