Peter Bangs Vej 101, 2. tv., 2000 Frederiksberg

Mulig 4 værelses lejlighed med stor sydvendt altan!

Velkommen til Peter Bangs Vej 101. Her får du en lejlighed, der er beliggende på Frederiksberg ved det attraktive villakvarter, hvor du er tæt på alt hvad du behøver. Her er du tæt på det hyggelige Kastanjehaven, S tog, K.B hallen, indkøb, Johannesskolen, 10 min på cykel til indre Frederiksberg og meget mere.

Lejligheden består nu af en stor 3 værelses lejlighed, hvor man har nedtaget en væg i stuen, som man let kan etablere igen, hvis man har brug for et ekstra værelse. Lejligheden har et nyt køkken fra 2021 med spiseplads, hvor der er nem adgang til den store stue med udgang til en usædvanlig stor solrig altan med udsigt til fællesgården. Derudover er der to gode værelser, samt et charmerende badeværelse med badekar og terrazzogulv.

Ejendommen er fra 1934, hvor lejligheden har originale plankegulve, stuk, gamle paneler mv. Lejligheden har fået ny altan i 2022, som er betalt af ejer. Derudover er opgangen netop blevet renoveret med ny maling og linoleumsgulv, 3 ud af 5 vinduer er skiftet i 21/22 til termoruder, samt facade og vinduer i gården er malet i sommeren 2020.

Til lejligheden/foreningen er der: Loftrum, gårdmiljø, fælleslokale med køkken, tørreloft, tørrekælder, vaskekælder med nyere maskiner, billard rum, med depositum for nøgle, cykelrum/kælder, legesager i gård til fælles brug, barnevognsrum.


Ring til EjendomsmæglerKompagniet, Thomas Munch på 31414353 eller mail til tm@emk.dk og bestil en fremvisning.


Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.