Kohavevej 2, Trørød, 2950 Vedbæk

Idyllisk, charmerende & renoveret bindingsværkshus i Vedbæk/Trørød med historisk sus


Ejendommen består af 2 huse, oprindeligt opført helt tilbage i 1782 og 1822. Dengang var det en landsby skole og den første af sin slags der også underviste piger. Af samme grund er huset også kendt i Trørød som "prinsesseskolen" eller "prinsessehuset".
 
Ejendommen består af et hovedhus og et baghus, som i dag er bygget sammen på nænsom vis og med respekt for historien. Boligareal består af 314 kvm og der er tilhørende stor grund på 1991 kvm, med en fantastisk stor have og terrasse der omkranser boligen. Overalt på grunden er hyggelige små hjørner og kroge og på hjørnet af grunden står en lille bygning, som er det gamle sprøjtehus, her stod landsbyens brandsprøjte i gamle dage.
 
Både for - og baghuset har været igennem en total renovering i 2020/21, hvor der er blandt andet er kommet nyt tag og nye døre ud mod haven.
 
Indvendigt er ligeledes alt renoveret, i samarbejde med Norm Architects som har bistået med en modernisering af huset fra hjørne til hjørne mens historien er bevaret i det gamle bindingsværk, store pejse og fritliggende bjælker. Ved renoveringen er der i hele underetagen lagt flotte og rustikke betongulve, indbygget snedker køkken fra Kolon, samt indbygget skabe og smukke gennemtænkte trappe forløb.
 
Snedker køkkenet er fra 2022, og her er ikke gået på kompromis nogle steder. Øen er på skjulte hjul, så den kan placeres hvor end man ønsker. Komfur og ovne er fra gaggenau - og skufferne er ligeledes snedkerlavet med rumdelere. Dette er et stort, smukt køkken med rigelig opbevarings plads til den store familie der kan lide at samles omkring maden og højtiderne.
 
Badeværelserne er speciallavet med alt i vola armatur og selvfølgelig snedker lavet bademoduller.
Sjældent ser man så funktionelt og moderniseret en bolig med så meget historie, idyl og charme. Virkelig et hus og en have skal opleves.

Vi glæder os til at fremvise boligen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.