Sløjen 10, 2670 Greve

Charmerende og velholdt parcelhus!

Velkommen til Sløjen 10! Dette hus er opført i 1967, som er bygget af nuværende ejer, med sans for det funktionelle og den store familie. Huset har 4 gode funktionelle værelser, badeværelse, et stort spisekøkken, hvor der er mulighed for at åbne op til stuen, hvis man ønsker et stort køkken alrum og stue. I forlængelse af stuen, hvor der også er udgang til en smukt og velholdt have/terrasse, plus en overdækket terrasse på 10 m2, er der også adgang til den nuværende udestue med pejs. Her er der mulighed for at lave et femte soveværelse. Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig også et stort bryggers, hvor der er indgang fra den åbne carport.

Kigger man på huset stand, skulle man ikke tro at det var muligt, at holde et hus fra 1967 så flot og velholdt, uagtet at man ønsker at skifte køkken og bad. Huset er bygget i mursten og har blandt andet nyt tag fra 2011. Huset for - og baghave står fantastisk flot, så man ikke skal bekymre sig om at bruge penge på det. Til huset er der også et tilhørende udhus på 24 m2, som tidligere er blevet brugt til værksted og opbevaring.

Huset er opvarmet med naturgas, som mange måske vil frygte den seneste tid. Her ville det evt være oplagt at skifte fyret ud med en luft til vand varme pumpe.

Alt i alt et fantastisk hus med flotte udenomsarealer, god planløsning og en dejlig syd/vest vendt have og terrasse!


Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 3141 4353

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.