Lyngbyvej 72, 3. tv., 2100 København Ø

Renoveret 5- værelseslejlighed der skal ses og mærkes!

Denne lejlighed er sat i stand med respekt for den gamle og hyggelige stil, blandet med det moderne. Lejligheden er blevet er blevet renoveret i 2020, hvor alle rum har fået en overhaling, heriblandt at nævne et lækkert Svane køkken med blandt andet vinkøleskab og Quooker. Et lækkert og lyst badeværelse med dobbelt brus, indbygget sempllice armatur i brusenichen og vask.
Lejligheden består af en entré, som er integreret med det store køkken, hvor der er også er plads til en spiseplads, hvis man ønsker det. Fra køkkenet er der adgang til spisestuen med godt og ugeneret lysindfald og kig til Lyngbyvej og natur. Fra køkkenet er der adgang til en stor og lækkert stue, hvor der er plads til hele familie. Derudover er der 3 gode værelser, hvilket gør at der både er plads til den store familie, gæsteværelse eller kontor.
Lejligheden er beliggende på et hjørne med adresse på Lyngbyvej. Sælger benytter ofte bagtrappen fra den hyggelige og dejlige gård, hvor der er også er en legeplads til de små. Lejligheden ligger ud til Lyngbyvej på 3 sal, og mange kan måske lade sig skræmme af trafikken. Men det er en lejlighed der skal opleves og mærkes, og fordelen er helt klart at man går en stor og renoveret lejlighed med mange kvm og værelser til en attraktiv pris - og ikke mindst udsigt fra sin spisestue og værelse.

Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 3141 4353
Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.
EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.