P.D. Løvs Allé 14, 2. th., 2200 København N

Perfekt 3 vær. med kommende betalt altan

OBS: ALTAN PÅ VEJ!

På den hyggelige gade, P.D. Løvs Allé, ligger denne skønne 3 værelses herskabslejlighed. Lejligheden består af 3 nærmest lige store værelser med stuk og flotte gamle fyldningsdøre. Lejligheden er sublim som en delelejlighed eller til et par, der ønsker at benytte de to lækre to stuer, en suite, hvor middag- og eftermiddagssolen giver rummene et fantastisk lys. Endvidere er der et rummeligt soveværelse, hvorfra der bliver udgang til en kommende altan på 4,3 x 1,3 m, som allerede er betalt af sælger (montering i nov/dec). Lejligheden har endvidere et lækkert badeværelse med separat lukket bruseniche og et køkken.

P. D. Løvs Allé ligger tilbagetrukket fra Nørrebrogade og Jagtvej, hvor der er ro og hyggeligt. Samtidig er man tæt på alt hvad man ønsker sig, såsom indre by, hyggelige samt gode spisesteder, caféer, Nørrebroparken, Assistens Kirkegården og Fælledparken. Metro er kun få minutter væk, hvor du nemt kan komme rundt i hele København.

Ejendommen har været igennem en renovering, hvor der blandt andet er lavet ny flot facade, renovering af den originale opgangsdør, nye vinduer og nyt gulv i opgangen, udbedring af taget samt relining af faldstammer. Dertil bliver vinduer på bagtrappen skiftet til november 2022. Ejer har i 2022 fået installeret ny eltavle samt indført nye ledninger i lejligheden.

Til ejendommen er der tilhørende loft, kælderrum og en hyggelig gård.


Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 3141 4353

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.