Løngangstræde 21A, 3. th., 1468 København K

121 kvm indflytningsklar baggårdslejlighed med altan!

Lejligheden er beliggende i en hyggelig og stille baggård til den populære del af København K, hvor du blandt andet har Vandkunsten og Gammelstrand rundt om hjørnet, som oser af hyggelig stemning med de mange caféer, restauranter, butikker og meget mere.

Ejendommen oser af sjæl og charme fra 1877, som er blevet renoveret med sans og respekt fra det gamle udtryk. Fra du træder ind fra Løngangstræde og ind af porten, er der ro med det samme, hvor der er rig mulighed for at nyde gårdens hyggelige beplantede kroge med borde og bænke, samt en lille legeplads til de små.

Lejligheden er renoveret med respekt for det gamle udtryk, blandet med det moderne med det store lækre køkken alrum. Der er usædvanligt højt til loftet og flotte plankegulve. Lejligheden består af en god rummelig entre, hvor der et stort badeværelse. Fra entreen træder man ind i det store og lækre køkken/alrum/stue, med plads til alt det man har behov for. Derudover er der to gode soveværelser, et kontor og sidst men ikke mindst en lækker solrig altan, med en fantastisk smuk udsigt med træer og naboens flotte ejendom.

Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 3141 4353

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.