Peter Bangs Vej 276, 2. tv., 2500 Valby

Unikt renoveret og delevenlig med udsigt til Damhussøen

Perfekt til studerende, unge par eller kvalitetsbevidste singler. Denne gennemrenoverede lejlighed, der tilbyder tre generøse værelser, er en sand perle. Beliggende på grænsen til Frederiksberg, byder denne bolig på den ideelle kombination af plads, kvalitet og en fantastisk udsigt til Damhussøen.
Med tre gode værelser er lejligheden ideel til deling blandt studerende eller den perfekte løsning for et ungt par eller en kvalitetsbevidst single, der værdsætter de unikke detaljer.
Du vil elske at tilbringe tid på de to altaner, hvor du kan nyde den skønne udsigt til Damhussøen og omgivelserne. Det er den perfekte kulisse til morgenkaffe eller aftenafslapning.
Denne lejlighed er blevet gennemrenoveret med sans for detaljerne. Smukke paneler, sildebensgulv og omhyggeligt udvalgte fliser og armaturer i badeværelset viser, at der er blevet lagt vægt på kvalitet og æstetik. Du kan træde ind i et hjem, der oser af stil og komfort.
Placeringen tilføjer en ekstra dimension til denne bolig, idet den er omgivet af masser af offentlig transport og bekvemmeligheder.
Denne lejlighed repræsenterer en sjælden mulighed for at eje en bolig, der tilbyder alt det, du drømmer om: plads, kvalitet og en betagende udsigt. En unik mulighed, der ikke bør gå glip af.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.