Peder Skrams Gade 27, 2. th., 1054 København K

HERSKABSLEJLIGHED PÅ GAMMELHOLM MED VANDKIG!

Det er en absolut drømmebeliggenhed i Gammelholm kvarteret, hvor I nu kan overtage denne smukke lejlighed på Peder Skrams Gade 27. Her får man både en bolig med central beliggenhed i indre by, men som alligevel er særdeles fredeligt og roligt. Hjemmet er placeret på tredje sal, og planløsningen fordeler sig over to værelser, et badeværelse, et køkken og to stuer en suite.

Overalt i boligen er der en fantastisk atmosfære og et hav af charmerende detaljer såsom stuklister og loftrosetter, og samtidigt er der kælet for de moderne løsninger, hvilket giver jer et fuldkomment indflytningsklart hjem. Prikken over i'et er vandudsigten til Københavns Kanal.

De to stuer en suite har skønne størrelser samt pæne trægulve og en god lofthøjde, der understreger den herskabelige fornemmelse. Takket være den gode planløsning får I også glæde af to rummelige værelser. Køkkenet er udført både funktionelt, pænt og indbydende, hvor I især skal bemærke alkoven ved kogezonen, det stribede gulv og de moderne faciliteter. Endelig afrundes lejligheden af det stilrene badeværelse i super kvalitet med en skøn bruseniche, utrolig lækre armature, toilet, vaskemaskine og en håndvask.

Lige for foden af ejendommen er der en hyggelig gårdhave, hvor sommeren kan nydes i fulde drag. Derudover får I de skønneste og mest ikoniske, københavnske vartegn inden for nær rækkevidde med en beliggenhed som denne. Alt det praktiske er inden for gåafstand, og det samme kan siges om kanalerne, lækre spisesteder, Kongens Nytorv, Nyhavn og kulturelle oplevelser.

Ring eller book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet.

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.