Dampfærgevej 16, 6. tv., 2100 København Ø

CA. 100 M2 PRIVAT TAGETERRASSE OG PARKERING!

Velkommen til denne fantastiske penthouse-lejlighed med masser af vandkig og terrasse hele vejen rundt. Den er beliggende i en super forening med bla. træningsrum, parkering og stort fælleslokale der kan lejes billigt til familiefester mm.

Det er en fornøjelse at kunne byde jer velkommen i denne perle. Lejligheden byder på en kæmpe privat tagterrase med ekstremt høj udnyttelse, da der er adgang fra de fleste rum i lejligheden, hvilket gør den utrolig brugbar. På terrassen er der sol hele dagen, og du kan altid sætte dig i solen, og lige så kan du altid finde læ for vinden på en af de 3 sider.
De to store stuer er et omdrejningspunkt i boligen og begge stuer har direkte adgang til den rummelige tagterrasse, der snor sig omkring lejligheden på begge sider.

Lejligheden rummer et stort soveværelse og samtidig er der mulighed for at etablere endnu et soveværelse i den ene ende af den ene stue, hvis det er nødvendigt. Dette giver dig fleksibilitet i indretningen og mulighed for at tilpasse boligen efter dine behov.

Badeværelset er stort, rummeligt og lækkert, derudover er der også et badekar, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde lidt spa-lignende forkælelse.

Området er skønt og byder på dejlige restauranter, Lagkagehuset samt indkøb lige nedenfor døren. Derudover er der rig mulighed for at nyde naturen med både det grønne liv på kastellet og vandet lige nedenfor lejligheden.

Derudover ligger både tog og metro få minutter fra lejligheden ved Østerport station

Denne penthouse-lejlighed er en perle i byen og tilbyder dig luksus, privatliv og en forbløffende udsigt. Det er en enestående mulighed, som du ikke må lade gå fra dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.