Paduavej 22, 2300 København S

SMUKKESTE MURERMESTER VILLA PÅ BEDSTE PLACERING MED SYDVESTVENDT HAVE OG LAV EJERUDGIFT!

Velkommen til Paduavej 22, et smukt renoveret hjem med en fantastisk stemning og en lysende atmosfære. Huset er blevet totalrenoveret med de fineste materialer, der skaber en unik charme og stil. Med en stor sydvestvendt have og en skøn baghave, får du her en perfekt kombination af indendørs og udendørs livsstil.

Denne 116 m2 bolig med en 62 m2 kælder tilbyder masser af plads til familien. Og med mulighed for at bygge en 50 m2 tilbygning på ejendommen, er der endnu mere potentiale for at skabe dit drømmehjem.

Beliggenheden er en drøm med Amager Strand metro få minutters gang fra ejendommen, ligesom du kan tage hele familien med på stranden, som ligger lige nede for enden af vejen. Du kan cykle ind til Kongens Nytorv på blot 12 minutter eller køre til byen på under 20 minutter, selv i myldretiden. Det Italienske kvarter på Amager er blevet omtalt af internationale medier som en by med den bedste infrastruktur i Europa, og du kan nyde godt af denne fantastiske placering.

Paduavej 22 er et helt fantastisk et hjem. Tag imod denne unikke mulighed for at bo i et af Amagers mest eftertragtede kvarterer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.