Puggaardsgade 4, 2. th., 1573 København V

BAG GLYPTOTEKET FINDES DET SANDE KUNSTVÆRK

Velkommen til denne perle af en lejlighed. Lejligheden byder på hele 5 værelser, altan, 1 stort badeværelse og gæstetoilet.

Lejligheden er nænsomt renoveret i de lækreste materialer, med stor respekt for den oprindelige charme.

Lejligheden har bla. det fineste sildebensparketgulv, et gennemført snedkerkøkken fra Reform med egetræsskuffer, en Jura Gaur Marmorbordplade, alle armaturer fra Vola i messing. Ja, listen er lang.

De 2 stuer en suite er helt unikke og helt klart lejlighedens samlingspunkt. Med de kæmpestore vinduer, er begge rum badet i lys og skaber fantastiske rammer for en masse hyggelige stunder. Lejlighedens master bedroom er stort og lækkert, med plads til både hjemmekontor og masser af skabsplads. Samtidig er der fra værelset adgang til det bagerste værelse i lejligheden, der er oplagt som børneværelse, men også kan bruges som walk-inn eller andet. Lejlighedens sidste værelse er et rigtig fornuftigt værelse ind mod gården, der både kan bruges som soveværelse, gæste/børneværelse eller hjemmekontor.

Dette er virkelig en top lejlighed, på en super beliggenhed, hvor du er tæt på vand, tæt på liv, men samtidig helt stille - og så midt i København!

Velkommen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.