Lindevej 12, 1877 Frederiksberg C

Velkommen til hele 466 etagemeter på en af Danmarks bedste adresser!

Velkommen til hele 466 etagemeter på en af Danmarks bedste adresser!
Velkommen til Lindevej 12 - en drøm uden lige. I hjertet af Frederiksberg C er denne perle af en ejendom beliggende.
Huset er fordelt hele 466 etagemeter.
Der er en gennemgående charme, som er helt fantastisk. Husets stuer har de smukkeste sildebensparketgulve, flotte paneler, ligesom at der er den flotteste stuk og de smukkeste rosetter. Derudover er det over 3 meter til loftet i stueetagen.
Stueetagen fordeles på 3 store stuer, et stort køkken og et gæstetoilet. Derudover er der fra 2 af stuerne direkte adgang til huset 2 terrasser i niveau, der fører ud i den skønne have.
Haven er stor og frodig og her er der også lavet en stenbelagt terrasse i det ene hjørne hvor solen kan nydes, ligesom at der er en overdækket terrasse.
På 1. sal er der hele 5 store værelser, ligesom at der er 1 mindre Walk-inn/kontor, et godt toilet og et stort toilet med både badekar og bruseniche.
Derudover er der et kæmpe loft, der endnu ikke er udnyttet. Her kunne man også få en del ekstra kvadratmeter, såfremt det ønskes udnyttet.
Kælderen er hele 163m2 og har gennemgående en fornuftig loftshøjde. Der er uendelige muligheder hernede og det er kun fantasien der sætter grænser.
Selve standen af huset er rigtig godt. Taget er skiftet i 2013, ligesom at undertag og inddækninger også er. Tilstandsrapport, samt Elrapport ser rigtig fornuftig ud.
Alt i alt er dette en helt unik mulighed for at bo i hjertet af Frederiksberg med fuglefløjt, stor privat have og en masse m2 at boltre sig på.
Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.