Mantuavej 23, 2300 København S

157 ETAGEMETER MED MULIGHED FOR MERE PÅ BEDSTE ADRESSE!

MULIGHEDERNES EJENDOM - TIL SALG NETOP NU!
Med mulighed for at bygge både ud og/eller op, er der uendelig muligheder i dette hus - Ligesom at det virker som en rigtig god investering!

Tag familien under armen og kom med til denne lyse og veldisponerede villa med et samlet råderum på over 157 etagemeter. Stueplan, hvor familien kan samles, er der fordelingsentré og trapper til de øvrige niveauer samt gæstetoilet. Dertil fås et værelse samt et funktionelt køkken, der ligger i åben forbindelse til opholdsmiljøet bestående af alrum og stue i et. Førstesalen viser sig frem med to regulære værelser samt et opbevaringsrum, og den gode kælder indeholder såvel badeværelse med badekar, separat brus og vaske-/tørrefaciliteter samt flere disponible rum til fri anvendelse.

Ejendommen:
Villaen er en klassisk bungalow fra 1930'erne med en kvadratisk planløsning og lavt pyramidetag. Huset placerer sig på en stor grund med en hævet træterrasse, og trappen fører direkte ned til en skøn havegrund med græsplæne, der kan indrettes på børnenes præmisser med legeområder og hyggekroge. Er I glade for den friske luft, og vil I allerhelst blive ude, så længe det er muligt, bliver disse behov også tilgodeset - der er nemlig bygget et shelter, så I kan sove ude, når vejr og vind tillader det.

Området:
I kan godt begynde at glæde jer til at flytte til Mantuavej 23, da det er en utrolig sublim beliggenhed på et af områdets mest attraktive villaveje i Italienskvarteret. Kvarteret er kendt for at være trygt og godt, og særligt børnefamiliens behov tilgodeses med under 200 meter til Skolen ved Sundet og 550 meter til Børnehaven Poppelhuset. 500 meter i den modsatte retning ligger Amager Strand Metrostation, som forbinder jer med resten af København, alt imens I kan cykle til Rådhuspladsen på blot 15 minutter. Jeres gåture kan med fordel tage afsæt langs skønne Amager Strand med alt fra smukke udsigtsposter til legepladser og diverse vandsport.

Kontakt os for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.