Brolæggerstræde 13, 4., 1211 København K

HYGGELIGSTE LEJLIGHED I HJERTET AF KØBENHAVN

HYGGELIGSTE LEJLIGHED I HJERTET AF KØBENHAVN

Velkommen til Brolæggerstræde 13, hvor vi har 113 kvm fordelt på 4 værelser, rummeligt bad og stort køkken. Med beliggenheden på 4 sal er lejligheden badet i lys, hvilket giver en god atmosfære i lejligheden.

Lejlighedens planløsning er optimal, da du reelt har mulighed for 3 soveværelser, ligesom lejligheden pt er udnyttet. Den er samtidig også anvendelig til at parret der har et eller 2 børn eller går i de tanker. Samtidig er der også mulighed for at vælge det anderledes og
have stor spisestue og kæmpe stue for sig, ligesom det sidste værelse så kan være kontor, gæsteværelse eller sågar walk-inn.

Lejligheden er beliggende i en fredet ejendom, hvorfor der er ekstremt lave ejerudgifter. Derudover lejligheden særligt charmerende med flotte vægpaneler og skønne gulv.

Lokationen er noget for sig. Beliggende i smørhullet af det hele, er du tæt på alt. Der er få hundrede meter til metroen Gammel Strand, men den anden vej er togene på Hovedbanen heller ikke langt væk. Der er skønne grønne områder såsom Christiansborgs Slotshave,
ligesom Københavns kanal er lige nedenfor døren. Indkøb, caféer og restauranter finder du også i et væld.
Alt i alt i en fantastisk lejlighed, med gode muligheder, der virkelig skal opleves!


Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.