Mosesvinget 6, 2400 København NV

257 PERFEKT FORDELTE ETAGEMETER I INDFLYTNINGSKLAR VILLA

Velkommen til Mosesvinget 6. En sjældent udbudt murermestervilla på hele 176 beboelseskvadratmeter, der med sin størrelse og beliggenhed, passer perfekt til den store børnefamilie. Villaen er beliggende med udsigt til Utterslev Mose, samt de grønne og rekreative områder langs Mosesvinget. Villaen er oprindeligt opført i 1934, men fremstår i dag nænsomt vedligeholdt, med bl.a. nyrenoveret førstesal fra 2020. I 2010 blev tilbygningen opført og med de ekstra kvadratmeter, adskiller denne her villa sig fra mængden og den klassiske murermestervilla. Derudover er klimaskærmen helt intakt og byder på et nyt tegltag fra 2010, termovinduer og omfuget facade. Herudover er der hulmursisolering og nyt fjernvarmeanlæg fra 2018.
I grundplan byder planløsningen på et stort køkkenalrum i åben forbindelse til stuen. Fra køkkenet er der også direkte udgang til den private og stenbelagte terrasse med plads til både leg, grill og store fester. Fra spisestuen er der videre adgang til en moderne opholdsstue med gulvvarme, hvor sælger har indrettet sig med sofaarrangement. Her er ovenlysvindue, brændeovn og et fantastisk lysindfald fra alle verdenshjørner, samt udsigt til grønne arealer hele vejen rundt. Et fantastisk rum som bare skal opleves! Ydermere byder grundplan på to gode værelser, samt et stort gæstetoilet.
1. salen har den perfekte disponering, og her har sælger optimeret og renoveret hele etagen i 2020. Her byder planløsningen på hele tre gode soveværelser, samt et stort og lækkert badeværelse med gulvvarme. Her er både separat brus, karbad og toilet.
I husets underetage udgør kælderen 81 gode kvadratmeter, som er særdeles anvendelige og som sælger har haft stor glæde af. Her er tre gode og regulære rum, samt et stort vaskerum/bryggers. Grunden udgør 937 ugenerte kvadratmeter og her er altid en plads med både sol og skygge. Grunden ligger tilbagetrukket fra vejen, hvoraf baghaven prydes med masser af grønt, frugttræer og hyggelige kroge. Her er alt det som man kan ønske sig af en have. Foran huset er der garage og carport, som fint lukker helt af, så børn og dyr roligt kan færdes på hele grunden.
Kvarteret er meget børnevenligt og forbundet af stier mellem vejene. Grundejerforeningen er særdeles aktiv med fælles legeplads og fodboldbane, og byder på årlige tilbagevendende begivenheder såsom sommerfest, Sankt Hans og fastelavn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.