Hellerupvej 51D, 2. tv., 2900 Hellerup

UNIK HERSKABSLEJLIGHED MED FANTASTISK LYS OG GRØN UDSIGT

Velkommen til denne skønne 5-værelses lejlighed. Lejligheden byder på hele 3 soveværelser, et stort dejligt køkkenalrum og en kæmpe stue.
Generelt kan det lejligheden defineres som et skønt sted at være. Med sin flotte loftshøjde, udsigten til det grønne hele vejen rundt, samt alle de herskabelige detaljer, sættes der en fantastisk stemning på netop denne adresse.
Lejligheden er nydeligt istandsat og der er tænkt over alle detaljer. Lejligheden er optimal til både par med og uden børn. Med hele 3 soveværelser er det oplagt til mor, far og 2 børn, men samtidig giver det også muligheden for at have gæsteværelse, samt et stort og rummeligt kontor. Der er samtidig utrolig lave ejerudgifter, for en lejlighed i denne størrelse.
Der er fra ejendommen ganske få meter til indkøb, Hellerup St. er også indenfor få minutters gå gang, og så er vandet lige nede for enden af vejen. Derfor kan det siges at der er kort til alt det essentielle, samt kort til hygge ved vandet.
Lejligheden har derudover hele 2 store opbevaringsrum. Der er nemlig både et stort opbevaringsrum på loftet og et stort et i kælderen. Dette er fantastisk, sådan at vintertøj, ski, kufferter osv. kan komme derned og ligge når det ikke skal bruges.
Alt i alt er dette en fantastisk mulighed for at i smørhullet, tæt på alt og alligevel helt roligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.