Øster Voldgade 32, st. th., 1350 København K

3-VÆRELSES LEJLIGHED PÅ SUPER ADRESSE!

Leder du efter en lejlighed, du kan flytte direkte ind i centralt i København? Så skal du se nærmere på denne fine stuelejlighed, som er placeret få skridt fra Nyboder på Øster Voldgade 32. Her kommer du til at overtage en lys og indbydende bolig, som tilmed er delevenlig. Den byder på et værelse, to stuer en suite foruden et køkken og et badeværelse. Med beliggenheden i byen er blot en bonus, da du kun er få skridt fra alle hverdagens behov og skønne parker. Velkommen.

Fra adressen får du kort afstand til grønne arealer ved Kongens Have og Kastellet. Dertil kan du nå Indre Bys pulserende gader fyldt med butikker, caféer og restauranter til fods, mens du yderligere let finder til offentlig transport i form af Østerport Station og Metroen.

De to stuer en suite er lejlighedens hjerte, og du kan i begge rum se frem til et skønt lysindfald, der falder ind gennem de sprossede vinduespartier, udover pæne gulve og høje paneler. Disse detaljer er tilsammen med til at danne en charmerende atmosfære, og det er oplagt at arrangere en spisestue og en dagligstue i de to rum. Spisestuen ligger ovenikøbet i forbindelse med køkkenet, hvor åbningen i væggen mellem køkken og stue skaber en god sammenhæng mellem rummene. Elementerne er hertil hvide med god opbevaringsplads til remedierne.

Videre er der et rummeligt værelse, hvor der kan stå både en dobbeltseng og et klædeskab alt efter behov. Herfra er der adgang til badeværelset, der er funktionelt indrettet med separat brus.

Lyder det som noget for dig? Vi vil med glæde vise dig rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.