Sindingvej 12, 2770 Kastrup

KOMPLET RENOVERET HUS FRA A-Z MED HELE 3 SOVEVÆRELSER, STUE, KØKKENLARUM & BRYGGERS!

Velkommen til et af Amagers absolut bedste huse. Huset er til dig ønsker TOP kvalitetsprodukter. Her taler vi om Vola armature i messing, store brede sildeben i Italiensk røget egetræ samt Roth gulvvarmesystem.
Derudover har huset en optimal planløsning, der byder på et fantastisk leve rum, med masser af lys og flere udgange til den nylagte kvalitetsterrasse, hvor familien kan nyde mange gode stunder.
Husets badeværelse er i en klasse sjældent set. Som tidligere nævnt er der tale om Vola armature, varme i gulvet, et Dusch toilet og så passer møblerne sammen med køkkenet.
Apropos køkkenet er hver en detalje også gennemtænkt her. Med vinkøleskab, Silent opvaskemaskine og en Eleica induktionskogeplade med integreret emhætte, som blot nogle af de unikke løsninger der er valgt i køkkenet. Den store underlimede vask på køkkenøen skal dog også lige nævnes inden vi går videre.
Huset er sundt og der er facadeisoleret, samt efterisoleret gulv og loft. Der er gravet nye faskiner ned og lagt ny kloak til nedløb. Vinduer og døre er nye og både energivenlige og lydisoleret. Derudover er der ny varmepumpe. Alt el er nyt og med IHC wireless kontakter.
Skuret er sågar også isoleret og opvarmet - I dag bruges det til træningsrum, samt ekstra opbevaring.
Der er nyanlagt indgangsparti og baghave, nye lamper på facaden og skur, samt terrazzo vindueskarme.
Alt i alt er dette et helt fantastisk hus på en helt fantastisk rolig beliggenhed, som er tæt på institutioner, skoler. Der er i området et godt naboskab og en god grundejerforening.
Der kunne skrives meget mere om dette hus. Vi vil stoppe med dette: VELKOMMEN TIL DRØMMEN

Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.