Tordenskjoldsgade 23, 2. tv., 1055 København K

UNIK HERSKABSLEJLIGHED PÅ GAMMEL HOLMEN!

Vi har nu fornøjelsen af at byde jer velkommen på en af Danmarks bedste adresser, nemlig TORDENSKJOLDSGADE!
Velkommen indenfor i en 141m2 nyrenoveret liebhaverlejlighed. Med 2 store stuer, et dejligt soveværelse ind mod gården & køkken alrum er dette lejligheden for køberen der gerne vil bo herskabeligt, centralt og roligt. Lejligheden har de smukkeste fløjdøre, original stuk og nyt badeværelse. Med næsten 3 meter til loftet mødes du af en fantastisk rumfølelse, der er med til at skabe en super hyggelig atmosfære.
Derudover er der i lejligheden virkelig kælet for detaljerne med indbyggede snedkerreoler, snedkerbyggede radiatorskjulere og indbygget kommode. Der er i køkkenet nye hårde hvidevarer og Vola armatur.
Der er til lejligheden et stort kælderrum og et fantastisk stort og grønt gårdmiljø. I lejligheden er der derudover mulighed for altan.
I nærområdet findes de mest eksklusive steder i København med bla. Sanders og Soho house. Derudover er der kun 50 meter til det nyetablerede havnebad som også kan være til stor glæde for de nye beboere af denne herskabelighed.
Alt i alt er dette en helt fantastisk lejlighed på en helt fantastisk beliggenhed. Vi glæder os til at byde jer velkommen
Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.