Niels Hemmingsens Gade 23, st., 1153 København K

Hele 99 etagemeter i hjertet af Indre By

Kom med helt ind i hjertet af København K, på Niels Hemmingsens Gade 23, hvor alt det bedste fra byen udfolder sig ude foran ejendommen; kulturelle tilbud, ældgammel historie og fristelser i alle afstøbninger lige fra charmerende cafeer, restauranter i verdensklasse, butikker, barer og meget meget mere. Lige her kan dit nye boligkapitel komme til at udspille sig, for vi har hermed glæden af at kunne udbyde en helt unik toplanslejlighed, som er svær ikke at forelske sig i allerede ved første øjekast.

Lejligheden fordeler sig 99 etagemeter - en over- og underetage, der begge er lyse og utrolig anvendelige. Hoveddøren åbner op til overetagen, der ligger i ejendommens høje stueetage, som er helt fri for indkigsgener, og her prydes boligen af smukke, betagende detaljer såsom imponerende stuklofter, charmerende bindingsværk og tidløst interiør; ja, denne bolig har kort sagt hele pakken. Planløsningen viser sig på denne etage med et stort og indretningsvenligt soveværelse samt en hyggelig stue, og herfra kan du tilgå den høje underetage, der står så flot som boligstandard med mange vinduer. Her præsenteres du for et stort og funktionelt spisekøkken med alt i hårde hvidevarer samt lejlighedens badeværelse med bl.a. både vaskesøjle og separat bruseniche.

Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1734, og der er altså tale om et lille stykke københavnerhistorie - hyggeligt, ikke? Gråbrødretorv ligger få skridt fra lejligheden og emmer af glade dage, lækker mad og drikke og skøn afslapning på de små fortovscafeer. Omkring dig sprudler bylivet med Strøgets butikker, Helligåndskirken og Vor Frue Kirke ligger på hver side af boligen og den snoede kanal langs Gammel Strand og Højbro Pl. er kun 5 min. fra din hoveddør. Du er i hjertet af byen og har derfor alt, hvad du måtte ønske lige i nærheden; indkøb, daginstitutioner, offentlige transportmuligheder, Kongens Haves grønne park og vi kunne blive ved og ved.

Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.