Sølvgade 103, 5. th., 1307 København K

Unik penthouse lejlighed med privat tagterasse og pragtfuld søudsigt

Velkommen til denne unikke penthouselejlighed på toppen af København - Sølvgade 103, 5. th.  
 
Glæd dig til at opleve et af lejlighedens helt særlige fortrin - den skønne private, store tagterrasse, der giver en helt unik mulighed for at opleve en betagende udsigt over Københavns tage, byens mange tårne og ikke mindst søerne. Du kan nyde din morgenkaffe med udsigt til en solopgang over marmorkirkens kuppel - eller at slappe af om aftenen, med solnedgangen hængende over træerne på Assistentens Kirkegård i horisonten. 
 
Indvendigt finder du en rummelig kombination af køkken, spisestue og stue i et enkelt stort og åbent alrum. Det åbne layout skaber en fantastisk mulighed for at underholde gæster eller blot nyde en hyggelig aften alene eller i selskab med familien. 
Foruden det store leverum byder lejligheden på to værelser. Værelserne kan indrettes efter dine behov, uanset om det er som sove -eller gæsteværelse, kontor eller måske et børneværelse. Sidst - men absolut ikke mindst - byder lejligheden et stort og nærmest spaagtigt badeværelse med både brus og badekar - og til de kolde vintermorgener er der desuden varme i gulvet. 
 
Da lejligheden er placeret på øverste etage i ejendommen og indrettet med såvel panoramavinduer som loftsvinduer forskellige steder i lejligheden, strømmer lyset ind i lejlighedens rum fra morgen til aften - selv på en efterårsdag i København, hvor du også kan høre regnen tromme på vinduerne. Særligt det store køkkenalrum og stuen er et ekstraordinært lyst og imødekommende leverum. 
Med en rummelighed på 106 kvadratmeter giver denne lejlighed dig masser af plads til at leve komfortabelt, tæt på både himlen og på byen. Beliggenheden på Sølvgade er en ekstra fordel, da du har nem adgang til en bred vifte af faciliteter og bekvemmeligheder som København har at byde på lige uden for døren. Der er fremragende transportmuligheder og nem adgang til restauranter, museer, grønne rekreative områder og shopping, såsom Torvehallerne, Kongens Have og Statens Museum for kunst for blot at nævne nogle få. Der er desuden et fint gårdmiljø, aflåst cykelparkering og legefaciliteter til de mindste.
 
Denne lejlighed er en sjælden perle for dem, der ønsker at bo centralt og samtidig kunne nyde den imponerende udsigt og privatlivet på tagterrassen. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en fremvisning og opleve alt, hvad denne lejlighed har at byde på. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Sølvgade 103, 5. th.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.