Midtermolen 16, 1. th., 2100 København Ø

Udsigt til vand, privat P-plads, elevator og nyere køkken.

Her kan du se frem til at bo i ét af Østerbros bedste områder i havnekvarteret omkring Langelinie. Nyd den flotte udsigt over vandet, og de gode, lyse rum i lejligheden med hele to altaner. Her er også elevator, og privat parkeringsplads samt et stort kælderrum. Lejligheden er endvidere med indbyggede skabe. Du kommer til at bo i et yderst stille område, og alligevel nær Indre By, som kun er en kort cykeltur væk. Langelinie og Kastellet ligger lige rundt om hjørnet, og efter få minutter på gåben kan du være på det gamle Østerbro. Til fods når du nemt Kongens Nytorv, også har du heller ikke langt til S-toget og den nye metrostation ved Østerport, som hurtigt kan transportere dig til flere destinationer i København og på Sjælland.

Via entréen ankommer I til lejligheden, hvor der hersker en charmerende stemning med flotte trægulve og et dejligt lysindfald fra de høje vinduer. I stuen kan I nyde udsigten ud over vandet eller slå benene op nyde roen i lejligheden og den dejlige udsigt over vandet. Alle rummene rummelige og indretningsvenlige og byder på et hav af muligheder.

Lejligheden rummer entre med skabsplads, stue og køkkenalrum, soveværelse, badeværelset med vaskemaskine og tørretumbler, samt hele to store altaner. Boligen er placeret i en skøn ejendom fra 1994, som er yderst velvedligeholdt. Endvidere hører der én privat parkeringsplads med til lejligheden, hvor man tager elevatoren direkte ned til P-kælderen. Her er også mulighed for at have båd liggende.

Lyder denne bolig som noget for Jer? Så ring allerede i dag på 42631207 for fremvisning eller flere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.