København K / City

Vi er din foretrukne ejendomsmægler i København K / City
København K også kaldt ”City” er Københavns mest centrale punkt af København. Her er der ikke nogle begrænsninger af hvad man kan foretage sig.
I stort set hele København K kan du finde gode restauranter, som blandt andet en af verdens bedste, nemlig Noma og Alchemist, som ligger ude på Refshaleøen. I hele København K summer det af storby med masser af liv og glade mennesker. Strøget, som er et meget velbesøgt sted for mange turister og lokale med de mange butikker,, samt Magasin centeret og Illum centret. Strøget er en lang gågade på 1,1 km, som går fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv – og netop Kongens Nytorv er vel en af de mest kendte steder i København med Nyhavn som nabo, Ofelia plads, hvor der er rig mulighed for at tage sig en dukkert i Københavns havn og nyde den gode sommerstemning.
København K byder også på gode teatermuligheder, nemlig skuespillerhuset, men også gode og lækre områder, som Kongens Have, Botanisk have, Ørstedsparken, Kastellet, Torvehallerne, Toldboden, og sankt Annæ plads, hvor Ofelia plads ligger i forlængelse af.
Marmorkirken, som ligger i Frederiksstaden er en meget smuk og kendt Kirke, som har mange besøgende turister. På den modsatte side af Frederiksstaden har man Nyboder kvarteret, som blev bygget tilbage i 1631-1641, som var et kvarter og familieboliger for søfolk. I dag bliver Nyboder anvendt som lejeboliger til forsvarets personale. Nyboderejendommene er i dag gule, men oprindeligt var de hvide med røde vinduer for at symbolisere dannebrog
Fra København K er det altid nemt at komme rund, samt til andre bydele omkring København K. Der er massere af metrostationer, Cityringen og gode togforbindelser ved blandt andet Nørreport.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031