Johannevej 26, 2970 Hørsholm

Nyrenoveret 1 plans villa på 197 m2 + 48 m2 opvarmet garage/kontor.

Velkommen til Johannevej 26 i Hørsholm. En perfekt placeret villa på en dejlig og rolig adresse tæt på Hørsholm by, skole, indkøb og meget andet!

Villa'en består af et plan på hele 197 m2 med hele 3 badeværelser og 5 værelser, hvor der er mulighed for at lave flere hvis dette ønskes!
Boligen er renoveret efter BR18 med 3 lags termovinduer, energimærke A2010, Snedker køkken fra Marguerit med skuffer i massiv eg. Køkkenet kan rumme en stor familie med blandt andet 2 opvaskemaskiner, 2 vaske med Quooker, stort indbygget vinrum med køl/klima, gulvvarme i hele huset, ny varmepumpe, genveks anlæg fra Nilan og meget mere. Alt er lavet forfra, el, gulve, badeværelser, bryggers - ja alt er nyt!

Dernæst er der lavet 48 m2 garage med kontor, som man kan lave om til anneks, hvis dette ønskes. Der er 2 kreds gulvvarme, så man kan have 2 forskellige temperaturer på kontoret og garagen.

Huset har en dejlig og skøn terrasse på knap 100 m2 mod syd/vest og en dejlig have, der er til at overskue for de fleste.

En fantastisk villa der kan rumme den store familie med en skøn beliggenhed!

Resten skal opleves og ses. Så book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.