Sandbjergvej 31, 2970 Hørsholm

Idyllisk nyopført 332m2 ejendom i grønne omgivelser.

Velkommen til Sandbjergvej 31. Huset er opført i 2015-2016, hvor alt er nyt. Der er kræset for alle detaljer med sans for områdets charme, idyl og omgivelser både inde og ude.

Ejendommen har en lav driftsøkonomi. Der er installeret jordvarme og der opnås deraf reduceret elafgift. Tilmed er der lav ejendomskat, hvilket øger attraktiviteten. Dette sammenholdt med et flot energimærke A2010 og en nærmest pletfri tilstandsrapport gør at ejendommen har minimal udgift til drift og er fremtidssikret.

Ejendommen er placeret på Sandbjergvej, i smørhullet, tilbagetrukket fra Strandvejen i landlige idylliske omgivelser.

Selve huset er i 2 etager, begge forsynet med vandbåren gulvvarme. Der er brugt gedigne kvalitetsmaterialer fra a-z. Det landlige idyl understreges med valget af de snedkerbyggede, koblede vinduer og døre fra Bøjsø. Der er snedkerkøkken fra Køkkensnedkeren.

Der er 332m2, der indeholder hele 5 soveværelser, stort køkken/alrum med udgang til syd/vest vendt have/terrasse, kæmpe stue - ligeledes med udgang, spisestue og bryggers. Til huset er der 2 badeværelser, samt 3 toiletter. Alle materialer er valgt i øverste klasse. Der er plads til den store familie her, inde som ude.

Huset ligger på en grund på 2671 m2 i landzone, dvs. med lave ejendomsskatter. Her er man omgivet af naturgrønne områder med en håndfuld skove og marker som sin nabo, beliggende mellem Trørød/Vedbæk og Hørsholm. Ligeledes betyder det at man er få kilometer væk fra Øresund og Vedbæk, hvor der er rig mulighed for at nyde den lækre strand og stemningen på havnen om sommeren. Der er både gode skoler og institutioner i Trørød/Vedbæk, Hørsholm og Høsterkøb, hvor der ligeledes er gode indkøbsmuligheder.

Book en fremvisning allerede i dag hos EjendomsmæglerKompagniet på 3141 4353 eller på

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.