Slotsherrensvej 95, 2720 Vanløse

211 etage kvm + 50 kvm anneks + 22 kvm erhverv 22.

Velkommen til Slotsherrensvej 95. Et hus med uanede muligheder, hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg. Det er ingen hemmelighed, at huset trænger til en renovering. Her kan ens fantasi få frit spil. Huset er beliggende på den rigtige side af Slotsherrensvej, hvor der er sydvendt terrasse, have eller hvad man ønsker. Dernæst har du alt inden for kort afstand, som byen, tog station, indkøb, institutioner og skole!
Grunden er 539 kvm stor, hvor det nuværende hus er bygget i 1940, som er ideelt at renovere og bygge videre på. Derudover er der 22 kvm erhverv, som kan bruges til kontor, drive en lille butik eller få noget lejeindtægt ved udlejning.
Selve huset består af en god og tør kælder, hvor der er mulighed for 3 til 4 disponible rum, samt bryggers og badeværelse. Stueetagen består af en stor stue, stort køkken, badeværelse og en trappe til 1 sal, hvor der er et repos, samt to gode værelser. Fra køkken er der udgang til et udhus, hvor du endvidere er udgnag til husets solrige terrasse.
Til huset er der et tilhørende stort anneks med eget køkken og bad på 50 kvm, der er registreret som udhus.
Sidst men ikke mindst er der en carport på 17 kvm.

Alt i alt et hus med stort potentiale!
Oplev ejendommen og book en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.