Ambra Alle 14+16, 2770 Kastrup

Totalrenoveret unik ejendom - 2 huse for prisen af et!

Kvarteret: En af Tårnbys absolut bedste adresser. På en skøn hjørnegrund i Grækenlandskvarteret er du omgivet af flotte huse og børnevenlige villaveje. Samtidig har du alt, hvad du skal bruge inden for gåafstand med Amagerbrogades handelsliv lige om hjørnet. På cykel har du 5 min. til stranden og nærmeste metrostation.
Ejendommen: Unik og totalrenoveret ejendom. Her får du to separate huse i højeste kvalitet, der er blevet nænsomt renoveret fra a-z over det seneste år. Mulighederne er mange og helt unikke for en ejendom så centralt i byen. I kan købe som 2-generationers hus, hvor der er mulighed for at være helt nær i nærheden, men samtidig er huse og haver adskilt, så man også kan være sig selv. I kan være et vennepar, som på denne måde får 2 huse til en pris langt lavere, end hvis de skulle købes hver for sig. Det ene hus kan også bruges som luksus teenage-afdeling til den store familie. Endelig giver ejendommen også særdeles god mening som investering, hvor I udlejer den mindste af de to huse og selv bor i murermestervillaen. Det mindste af husene vurderes at kunne udlejes for omkring 225.000 kroner årligt. Boligen: Begge huse er totalrenoveret i høj håndværksmæssig kvalitet og med stor æstetisk sans.
~
Murermestervillaen byder på en optimal planløsning til børnefamilien med en imponerende hall, åbent køkken-alrum i forbindelse med stuen og 3 soveværelser på 1. sal. Der er badeværelser i både stueplan og 1. sal og bryggers i kælderen.
~
Huset i tilbygningen har udover de to gode værelser og store køkken-alrum en skøn udestue, som ikke er indregnet i kvadratmeterne, men er særdeles brugbar. Derudover er der nedgang til et værelse i kælderen, som er udgravet og isoleret med gulvvarme, heller ikke dette er talt med i størrelses-angivelsen. Så der er masser af luksuriøse bonus-kvadratmeter i huset, som derfor er særdeles rummeligt.
~
En helt unik ejendom på skøn beliggenhed, som byder på et væld af muligheder midt i et af Amagers mest eftertragtede kvarterer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.