Hauser Plads 16C, 2., 1127 København K

Charmerende og hyggelig citylejlighed!

På Hauser Plads 16c finder du denne hyggelige og charmende city lejlighed, der er beliggende i en lukket hyggelig gård med brugsret til p-plads.

Ejendommens baghus er fra 1832, som efter sigende har været en gammel stald, som på et ukendt tidspunkt er blevet omdannet til 3 hyggelige lejligheder, nemlig i stueetagen, 1 sal og denne her som ligger på 2 sal, med indvendig trappe til 3 sal.

Lejligheden som består af 169 m2, fordelt på 2 plan oser af masser af rummelighed, da man fra man træder ind i lejligheden får fornemmelsen af den store stue og køkken/alrum. Lejligheden har gennemgående lys med vinduer på begge sider af ejendommen, hvor man også kan åbne op til den franske altan og ikke mindst en lille hyggelig altan.

På lejlighedens anden etage er der rig mulighed for bygge et separat værelse eller kontor, hvis man har behov for det, samt at lave en hyggelig tv stuen, som de nuværende ejere benytter etagen til. For enden er der mulighed for at lave et lille gæsteværelse.

Derudover har lejlighed et skønt og hyggeligt badeværelse, der passer til lejlighedens stil, et godt stort soveværelse med skydeskabe, samt et lille børneværelse.

Lejligheden har Dinesen plankegulve i hele lejligheden, som er nogle lækre kvalitetsgulve, som man nærmest ikke kan slide op.

Beliggenheden taler for sig selv. Fra Hauser Plads er du tæt på alt. Kultorvet, Kongens Have, strøget, Nørreport og hvad man ellers har behov for i indre by.

Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 3141 4353

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.