Østerdalsgade 3B, 1. tv., 2300 København S

Velkommen til en top-istandsat og veldisponeret lejlighed i eksklusive materialer!

Velkommen til en top-istandsat og veldisponeret lejlighed i eksklusive materialer!

Lejligheden fordeles over 2 værelser: Et stort lækkert soveværelse samt et lyst og veldisponeret køkkenalrum.

I lejlighedens køkkenalrum finder du et eksklusivt køkken med snedkerfronter og komposit-sten bordplade fra Caesarstone. Køkkenet er udstyret med topmoderne hvidevarer. Herunder indbygget skuffe-opvaskemaskine fra Fisher og Paykel, induktionskogeplade med indbygget emhætte og udsugning fra Elica, Ovn, køleskab og fryser fra Siemens, samt en stor Blanco vask med Quooker.

Der er desuden god plads til både spiseområde og sofahjørne i køkkenalrummet. Stue og entré er intelligent opdelt af en snedkereret reolvæg som går fra gulv til loft og danner ramme for en rummelig entré på ene side og en hyggelig tv-stue på den anden.
Med stor reolvæg, indbygget skab i både soveværelse og entré samt stort rummeligt køkken er der god plads til opbevaring i hele lejligheden.

Helt særligt for denne lejlighed, er de smukke gennemgående sildebensparket-gulve i massiv egetræ. Gulvene er behandlet med Lys olie, vægge og lofter er fuldspartlet og filtet, og den originale gipsstuk er restaureret og reetableret ifm. renoveringen.

Lejligheden rummer desuden et stort badeværelse med separat bruseniche og originale terrazzogulve, foruden hele 2 altaner - Den ene med udsigt udover Eberts Villaby og den anden i et vindstille hjørne ud mod den hyggelige gård med fælles grill og mulighed for sociale arrangementer. Derudover er der vaskeri i kælderen med nye vaskemaskiner og tørretumblere.

Beliggenheden er i top. Og med få minutters gang til Metro stationerne Amagerbro og Dr Byen, samt flere gode busruter lige udenfor døren, er du blot få minutter fra centrum og resten af København.

Med 1 minut til den nærmeste Kvickly og 5 minutter til Amagebrogade, er indkøbsmulighederne ideelle. Trænger du til frisk luft, er der ikke mere end 3 minutter på cykel til Amagerfælled og kort til både hvid sandstrand ved Amager Strandpark eller aftensol og masser af liv ved Havnebadet Islandsbrygge.

Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.