Vesterbrogade 38, 3., 1620 København V

VELKOMMEN TIL EN LEJLIGHED I INTERNATIONAL TOPKLASSE!

VELKOMMEN TIL EN LEJLIGHED I INTERNATIONAL TOPKLASSE!
Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne smukke og smukt renoverede lejlighed i hjertet af Vesterbro.
Lejligheden er TOP renoveret i de allerbedste materialer markedet tilbyder. Køkkenet er fra Unoform, alle armaturer er fra Vola og der er sågar installeret et dampbad i badeværelset ved Master Bedroom. Lejligheden byder en fantastisk loftshøjde på hele 3,22m og samtidig hele 5 værelser, som fordeles på 237 m2. Der skal også særligt ligges mærke til den fantastisk smukke stuk der er gennemgående i alle rum.
Vi starter i den store rummelige entre, der fører os ind i den helt fantastiske stue. Det første man ligger mærke til er det massive sildebensparket, der i øvrigt er gennemgående i hele lejligheden. Dertil er der et helt fantastisk lys der strømmer ind igennem de store vinduespartier.
Fra den kæmpestore stue, ledes vi ind i det næsten endnu større køkken alrum som er noget helt unikt! Med køkken fra Unoform, Vola armaturer samt Buster and Punch greb og dørhåndtag er køkkenet udført i absolut bedste materialer. Dertil er der Quoker i bruneret messing og den smukkeste bordplade med induktionsplade med sug. Der er samtidig en stor spiseplads i køkkenalrummet også, som alternativt kan indrettes som ekstra soveværelse.
Lejlighedens Master Bedroom er endnu en historie for sig. Med håndlavede snedkerskabe i røget eg, store vinduespartier og den fantastiske loftshøjde er dette endnu et kapital i fortællingen om denne perle.
Til soveværelset hører der et stort og smukt badeværelse til med porcelænsfliser, stor bruseniche og dampbad!
Derudover er der i lejligheden et ekstra badeværelse i samme luksuriøse materialer, ligesom der også er et ekstra soveværelse der pt. Bruges som kontor.
Alt i alt er dette en lejlighed på et helt andet niveau end vi normalt ser i København. Det er høj international klasse og virkelig en lejlighed der absolut må opleves.
Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.