Bohlendachvej 8, 1437 København K

UNIKT ISTANDSAT DRØMMEBYHUS UD TIL KANALEN MED PRIVAT BÅDPLADS OG 2 P-PLADSER!

Velkommen til denne drøm af et hjem. Huset er fordelt på 3 etager med rummelighed, eksklusivitet og den skønneste atmosfære, der virkelig skaber den unikke følelse der er i dette hus.
Fra du træder ind ad døren, imponeres du af den fantastisk loftshøjde. Med ca. 4 meter til loftet er der en helt unik rumfølelse. Når vi dertil lægger de smukke blotlagte bjælker og flotte brede trægulve er stemningen virkelig sat. Køkkenet er snedkerkøkken, med en masse fede detaljer såsom både Quvée vinkøleskab og Quooker i messing, samt MWT blødgøringsanlæg. Det eksklusive køkken ender ud i det kæmpestore opholdsrum der er badet i lys. Her er der plads til både spiseafdeling, lege/børneafdeling og sofaområde. Der er sågar plads til familiens klaver.
Fra stuen træder du, igennem de kæmpestore dørpartier ud i en solrig og sydvestvendt have, hvor der fornyeligt er anlagt en lækker træterrasse. Haven er skøn og velholdt og fra den lille låge i hækken er der kun få skridt ned til husets private bådplads, samt en tur i vandet.
På første sal er der 2 store gode værelser, det ene så stort at der også er fundet plads til kontor. Derudover giver husets repos mulighed for masser af opbevaring. Der er også et stort lækkert badeværelse med både stor bruseniche og lækkert badekar.
Husets øverste etage har næsten uendelige muligheder. Der er både mulighed for at have et opholdsrum, men det er også muligt med hjemmekontor, ekstra opbevaring. Ja kun fantasien sætter grænser.
Ydermere hører der et stort privat depotrum med til huset og 2 private p-pladser.
Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.