Margretheholmsvej 70, 5. th., 1432 København K

Fantastisk lejlighed med spektakulær udsigt i København og mulighed for tilkøb af P-plads

Her er en unik lejlighed med en utrolig panoramaudsigt over København, herunder byens tårne, kirker og spir til den ene side og udsigten over Øresund til den anden side. Denne pragtfulde bolig er strategisk beliggende i et historisk område, tæt på Christianshavn, Refshaleøen, Lynetten lystbådehavn og Indre By. Lejligheden er placeret på femte sal i bygningen, der bærer navnet "Udsigten," og den imponerer med sin moderne indretning og en charmerende og meget store altan, som er på hele 13m2 hvor du kan nyde fascinerende solnedgange.

Lejligheden er rummelig med hele 92 kvadratmeter, og den indvendige indretning er stilfuld, herunder smukke lyse trægulve og store vinduespartier. Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en imponerende udsigt over byen fra køkkenet. Køkkenet har et moderne og minimalistisk design med integrerede hvidevarer. Det åbner op til en generøs opholdsstue med både spise- og sofaplads og en smuk køkkenø, der binder rummet sammen på fornem vis. Fra stuen har du adgang til en rummelig altan, hvor du kan nyde udsigten over København, der strækker sig så langt øjet rækker.

Boligen indeholder desuden to komfortable soveværelser, hvor der er sørget for praktiske løsninger som indbyggede skabe. Denne bolig egner sig perfekt til både singler og par, der ønsker at opleve København i sin fulde pragt. Badeværelset er stort, med vaskefaciliteter og gulvvarme. Lejligheden vil ved overtagelse være helt nymalet og have ny slebne gulve og dermed fremstår helt indflytningsklar.

Dette imponerende ejendomsbyggeri stammer fra 2014, og både det ydre og indretningen er i perfekt stand. Der er rigelig opbevaringsplads, og det er en mulighed at erhverve eller leje en parkeringsplads i kælderen. For at fuldende de hyggelige rammer, har du også adgang til et rummeligt festlokale af høj kvalitet, som kan lejes til store begivenheder. Området byder på rekreative områder i nærheden af boligen og blot få skridt fra en legeplads. Og som en ekstra bonus er der adgang til en privat havn, der inkluderer en badebro, mulighed for morgenmotion ved bådhuset, en praktisk køkkenhave og ikke mindst den skønne Margretheholmen Sauna.


Ring og book en fremvisning hos EjendomsmæglerKompagniet på tlf. 5353 7025

Hvis du går i salgstanker, kommer vi gratis og uforpligtende ud til en vurdering.

EjendomsmæglerKompagniet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.